Woning verhuren

Expats zijn betrouwbare huurders met een hoog inkomen. Door de tijdelijke aard van hun arbeidscontract zoeken zij tijdelijke huurwoningen. Expats komen in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment. Omdat zij tijdelijk in Nederland werken, kunt u in veel gevallen uw meubels laten staan. Na de verhuurperiode komt  uw woning weer vrij voor een nieuwe verhuurperiode, eigen gebruik of verkoop.

Expats Verhuur Rotterdam zorgt voor een screening op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Zo heeft u zekerheid over de achtergrond van uw nieuwe huurder. Daarnaast stellen wij een waterdicht contract op, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en doen wij een initiële inspectie van de woning.

U kunt ook bij Expats Verhuur Rotterdam terecht voor het beheren van uw woning. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer aan. Vraag uw makelaar voor meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

Wilt u uw woning aan expats verhuren via Expats Verhuur Rotterdam? Wacht niet langer en meld uw woning vandaag nog aan via onderstaand formulier!