Verhuren aan expats

Verhuren aan expats? Kies voor de specialist. Kies voor Expats Verhuur Rotterdam! Expats zijn buitenlandse werknemers die zijn uitgezonden door een bedrijf in het buitenland of ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Het zijn betrouwbare huurders die een hoog inkomen genieten. Daardoor komen zij in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment. Door de tijdelijke aard van hun arbeidscontract, vaak 1 tot 3 jaar, zijn zij op zoek naar tijdelijke huurwoningen. In veel gevallen kunt u uw meubilair gewoon laten staan.

Verhuren aan expats: wat doen wij voor u?

Expats Verhuur Rotterdam zorgt voor een betrouwbare huurder. Dit garanderen wij door een screening op identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Daarnaast zorgen wij voor een initiƫle inspectie van de woning en een waterdicht contract. U kunt ook bij ons terecht voor het beheren van uw woning. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer aan. Dit houdt in dat wij technische problemen helpen oplossen en de huur voor u innen. Vraag bij uw aanmelding naar meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

Wilt u verhuren aan expats via Expats Verhuur Rotterdam? Neem vandaag nog contact op via info@expatsverhuurrotterdam of 010-3108080!