Koopwoning verhuren Rotterdam

Koopwoning verhuren Rotterdam doet u via Expats Verhuur Rotterdam! Uw verhuurd uw koopwoning in Rotterdam via de Leegstandswet. Hierdoor kunt u uw woning gewoon te koop laten staan terwijl u huurinkomsten ontvangt. Hierdoor dekt u dubbele lasten en is uw woning minder gevoelig voor vandalisme. Daarnaast mag u beperkte huurbescherming garanderen waardoor het gemakkelijker is de huurder te laten vertrekken als de woning is verkocht.

Koopwoning verhuren Rotterdam: Leegstandswetvergunning

Om uw te koop staande woning te mogen verhuren dient u een leegstandswetvergunning aan te vragen bij de gemeente Rotterdam. Om een leegstandswetvergunning aan te mogen vragen dient uw woning aan een van onderstaande eisen te voldoen.

  • De woning is voor verkoop bestemd
    • De woning is nog nooit bewoond geweest
    • De woning is tenminste 1 jaar door de eigenaar bewoond geweest
    • In de tien jaar voordat de woning leeg kwam te staan is deze slechts drie jaar verhuurd geweest
  • De woning is een gebouw bestemd voor onderwijs, administratie, logiesverschaffing, verzorging of verpleging en/of groepsgewijze huisvesting en is in afwachting van een bepaalde andere bestemming.

Houdt er rekening mee dat het tot 6 weken kan duren voordat u uw vergunning ontvangt en dat uw bank toestemming dient te geven. Het aanvragen van de leegstandswetvergunning in Rotterdam is gratis.

Koopwoning verhuren Rotterdam: Wat doet Expats Verhuur Rotterdam?

Expats Verhuur Rotterdam geeft u graag advies of informatie over het verhuren via de leegstandswet. Daarnaast streven wij binnen korte tijd een geschikte huurder te vinden, gescreend op identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Ook zorgen wij voor een waterdicht huurcontract, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en doen wij een initiƫle inspectie van de woning.

Koopwoning verhuren Rotterdam via Expats Verhuur Rotterdam? Neem vandaag nog contact op via info@expatsverhuurrotterdam of 010-3108080!