Huurder gezocht Rotterdam

Huurder gezocht Rotterdam? Expats Verhuur Rotterdam vindt binnen korte tijd een geschikte huurder voor uw woning! Wij hebben veel connecties met bedrijven die gebruik maken van expats. Omdat expats slechts tijdelijk in Nederland werken, zijn er vaak expats die op zoek zijn naar een woning. Het zijn betrouwbare huurders met een hoog inkomen, waardoor zij in aanmerking komen om woningen te huren in het duurdere segment. Ook kunt u in veel gevallen uw meubilair laten staan.

Huurder gezocht Rotterdam: vindt een huurder via Expats Verhuur Rotterdam

Expats Verhuur Rotterdam streeft om binnen korte tijd een geschikte huurder te vinden voor uw woning. Dit doen wij door uw woning op diverse sites voor woningzoekenden te plaatsen. Als er eenmaal een potentiƫle huurder is gevonden, wordt deze gecontroleerd op kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. Wij zijn aanwezig bij de sleuteloverdracht, stellen een degelijk huurcontract op en doen een initiƫle inspectie van de woning.

Huurder gezocht Rotterdam: Vastgoedbeheer

U kunt ook bij Expats Verhuur Rotterdam terecht voor het beheren van uw woning. Zo kunt u kiezen uit financieel en technisch vastgoedbeheer. Bij financieel vastgoedbeheer innen wij de huur en versturen wij facturen. Bij technisch vastgoedbeheer helpen wij met het oplossen van kleine technische problemen. Vraag bij uw aanmelding om meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

Huurder gezocht Rotterdam en vinden via Expats Verhuur Rotterdam? Neem vandaag nog contact op via info@expatsverhuurrotterdam of 010-3108080!