home text

Welkom op Expats Verhuur Rotterdam! Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van woningen aan expats. Expats Verhuur Rotterdam heeft connecties met diverse bedrijven die regelmatig woningen nodig hebben voor hun expats. Rotterdam komt steeds meer op de internationale kaart te staan: meer bedrijven vestigen zich in de stad en de haven van Rotterdam heeft een grote aantrekkingskracht op internationals. Rotterdam staat bekend om haar architectuur en is daarom gelieft bij veel buitenlanders.

Wat zijn expats?

Expats zijn werknemers uit het buitenland die tijdelijk in Nederland werken. In veel gevallen worden ze ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Expats hebben een hoog inkomen en komen hierdoor in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment. Expats worden vaak voor 1 tot 3 jaar in Nederland gestationeerd, om daarna naar een ander land te vertrekken. Daarom zijn expats vaak geïnteresseerd in gemeubileerde huurwoningen. Na de verhuurperiode komt uw woning weer vrij voor eigen gebruik, verkoop of een nieuwe verhuurperiode.

Een goed voorbeeld van expats zijn de ICT-ers uit India. De ICT-ers worden ingehuurd door een bedrijf in Nederland om IT-systemen te onderhouden. Expats Verhuur Rotterdam heeft veel connecties met soortelijke bedrijven. Door onze nauwe samenwerking hebben wij binnen korte tijd een geschikte expat gevonden voor uw huis.

Wat doen wij voor u?

Expats Verhuur Rotterdam zorgt voor gescreende huurders. Dit houdt in dat alle potentiële huurders worden gecontroleerd op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Zo heeft u zekerheid over de achtergrond van uw nieuwe huurder. Daarnaast zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht, stellen wij een waterdicht contract op en doen wij een initiële inspectie van de woning.

Ook kunt u kiezen voor vastgoedbeheer van Expats Woningverhuur Rotterdam. Zo heeft u geen omkijken naar uw verhuurde woning. Wij bieden financieel en technisch vastgoedbeheer. Vraag uw makelaar voor meer informatie over beheer in uw situatie.

Geïnteresseerd in het verhuren aan expats via Expats Verhuur Rotterdam? Neem contact op via info@expatsverhuurrotterdam.nl of bel 010 – 3108080!